Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Εισητήρια Aegean - Έκπτωση 30% Προς Το Εξωτερικό

Η Aegean Airlines είναι μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη αεροπορική εταιρία και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα, από τις διακρίσεις και τα βραβεία που κερδίζει συστηματικά κάθε χρόνο. Είναι ο μεγαλύτερος ελληνικός αερομεταφορέας και λειτουργεί σήμερα με έναν πλήρως ανανεωμένο στόλο 28 αεροσκαφών. Αν ψάχνετε για αεροπορικά εισητήρια Aegean με χαμηλή τιμή, τότε διαβάζετε το σωστό άρθρο.

Η εταιρία δίνει για ένα περιορισμένο χρονικό διάστημα τη δυνατότητα να αποκτήσετε φθηνά αεροπορικά εισητήρια με έκπτωση 30% προς το εξωτερικό και αν έχετε σκοπό να ταξιδέψετε μετά το καλοκαίρι, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να χάσετε αυτή την ευκαιρία.

eisitiria aegean - theseis diathesimes

Αν θέλετε να αποκτήσετε φθηνά αεροπορικά εισητήρια Aegean Airlines, τότε πρέπει να προχωρήσετε σε αγορά μέχρι τις 8 Αυγούστου 2012, ώστε να εκμεταλλευτείτε το 30% της μείωσης στην τιμή, για πτήσεις από 1 Οκτωβρίου 2012 έως και 30 Μαρτίου 2013.



Η έκπτωση ισχύει για απευθείας πτήσεις από/προς όλους τους προορισμούς εξωτερικού και καλύπτει:
  • Όλους τους ναύλους
  • Όλες τις θέσεις
  • Όλες τις απευθείας πτήσεις

Για αεροπορικά εισητήρια Aegean Airlines με έκπτωση 30% προς εξωτερικό


Eisitiria Aegean - Kante Kratisi Twra!

Αν είχατε σκοπό λοιπόν να ταξιδέψετε προς το εξωτερικό στην περίοδο των χριστουγεννιάτικων διακοπών, μπορείτε να κάνετε κράτηση από τώρα με έκπτωση 30% στα εισητήρια Aegean. Αν δεν είχατε σκεφτεί κάτι τέτοιο, είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να το κάνετε τώρα. Η έκπτωση είναι αρκετά μεγάλη και δεν περνάει απαρατήρητη. 

H Aegean Airlines μετέφερε το 2010 6,23 εκατομμύρια επιβάτες. Τη θερινή περίοδο 2011 εκτελεί 35 δρομολόγια εξωτερικού και 24 δρομολόγια εσωτερικού. Στην πορεία των 12 χρόνων ιστορίας της, η Aegean έχει βραβευθεί έξι φορές από τον European Regions Airline Association (ERA). Επιπλέον, η εταιρεία έχει βραβευθεί επανειλημμένα από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών ως ο μεγαλύτερος συντελεστής στην αύξηση της κίνησης επιβατών του αεροδρομίου. Τέλος, έχει επίσης διακριθεί με το βραβείο Skytrax World Airline, ως η καλύτερη περιφερειακή αεροπορική εταιρεία της Ευρώπης για το 2009.

Σημειώσεις:
  1. Οι πτήσεις με εισητήρια Aegean από/προς Λάρνακα για Λονδίνο συμπεριλαμβάνονται στην προσφορά.
  2. Σε περίπτωση ακύρωσης ισχύουν οι κανονισμοί που αντιστοιχούν σε κάθε κατηγορία Ναύλου
Μην ξεχνάτε ότι πρέπει να κάνετε κράτηση μέχρι και τις 8 Αυγούστου για να προλάβετε να πάρετε την έκπτωση. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για την έκπτωση στα εισητήρια Aegean, κάντε κλικ εδώ.

Καλό σας ταξίδι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου